Organisatie

In 2014 werd de eerste inloop Grip Op Je Geld gestart in Nieuw-West vanuit het initiatief van SEZO, MEE Amstel en Zaan, Humanitas, De Regenboog Groep en Eigenwijks in opdracht van Stadsdeel Nieuw-West. Onder aanvoering van MEE AZ, Humanitas en De Regenboog Groep is deze pilot ook in andere stadsdelen uitgerold. Daar waar in de verschillende stadsdelen al bestaande financiële cafe’s of budget spreekuren werden georganiseerd, is er aansluiting gevonden bij het Grip Op Je Geld.

De organisaties MEE Amstel en Zaan, Humanitas en De Regenboog groep hebben een overkoepelende samenwerking met de maatschappelijke dienstverlenende organisaties per stadsdeel om Grip Op Je Geld uit te voeren. In stadsdeel Noord is dit met Doras, in Zuidoost met MaDi Zuidoost en Diemen, in West met ABC, in Oost met Civic en Dynamo, in het centrum met Centram en in Nieuw-West met SEZO.

Op deze manier is er een combinatie van vrijwilligers en professionals per stadsdeel ontstaan die bewoners kunnen ondersteunen met vragen over geldzaken.

Heeft u vragen over Grip op je geld, dan kunt u als volgt contact opnemen met de organisatie:

Humanitas

Coördinator vanuit Humanitas: 020-7736542

 

MEE AZ

 

Coördinator vanuit MEEAZ: 06-14884138

 

De Regenboog GroepCoördinator vanuit De Regenboog groep: 06-41450418

Wilt u zich opgeven als vrijwilliger, vul dan het inschrijfformulier op de website van De Regenboog Groep of bij Humanitas in.