Grip op je geld voor info, advies en cursussen

Iedere vrijdag kunt u met vragen over geldzaken binnenlopen bij Grip op je geld. We beantwoorden vragen en lossen samen problemen op. U kunt ook via Grip op je geld gratis deelnemen aan workshops en cursussen.

Grip op je geld organiseert bijvoorbeeld op 12 en 27 november workshops in het kader van “Hoe krijg je die baan die je wilt? Hoe zorg je dat je bij een moeilijk gesprek je grenzen bewaakt en voor elkaar krijgt wat je wilt?”. Op 20 november vindt de themabijeenkomst FinanciĆ«le opvoeding plaats. Op 2 december start een nieuwe serie Werk aan je Toekomst bestaande uit vier wekelijkse bijeenkomsten op de dinsdagmorgen. De workshops en cursussen zijn gratis.

Voor meer informatie en het inschrijven voor workshops en cursussen kunt naar de inloop van Grip op je geld, vrijdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur in De Honingraat of via deze website.